Меню
Кошница

SleepMe

Матраците SleepMe са създадени с основната идея да подобрят качеството на съня на възможно най-много хора. Техният дългогодишен опит в областта на добрия сън ги подтикна да инвестират в проучване и създаване на уникални продукти за по-добър живот. Всички матраци с марка SleepMe преминават физически тестове за да се гарантират техните качества и комфорт. Екип от специалисти полага максимални усилия за създаването на всеки продукт и се стреми да отговори на очакванията на всеки клиент.

Материалите, които използват, включват полиуретанова пяна с висока плътност, мемори пяна, високоеластична (HR) пяна, покет пружини и охлаждащ гел. Луксозните материи с вплетени сребърни и златни нишки, обработени с Алое Вера, напоени с капсули лавандула, мериносова вълна и др., създават усещането за по-добро и луксозно място за почивка.

Матраците SleepMe имат 14-дневен пробен период, през който можете да изпробвате всеки един от техните матраци в комфорта на собствения си дом и да прецените дали отговарят на вашите изисквания и предпочитания. Някои клиенти се колебаят да поръчат матрак по интернет. Те предпочитат да го пробват на живо в някой физически магазин. Това е подвеждащо, защото усещането от това да полежите за 2-3 минути върху матрака докато сте облечени с дрехите си е съвсем различно от това да спите на него цяла вечер само по бельо.

Леглото или ламелната рамка, върху които тествате матрака, също могат да променят усещането от него. Ако тествате матрак в магазин, който е сложен на твърда основа, а вашето легло вкъщи е с мека ламелна рамка, например, то усещането ще бъде много различно. Все едно матракът у вас е напълно различен от този, който сте пробвали в магазина. Затова най-доброто пробване на един матрак става в домашни условия върху вашето си легло. При това са нужни поне няколко вечери за да усетите всички свойства на матрака. Ето защо матраците SleepMe имат 14-дневен пробен период. За да сте повече от сигурни, че сте избрали точния матрак за вас.


Няма продукти в списъка.