Меню
Кошница

Често задавани въпроси

Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?

Еднолицевите матраци имат вградена дървена рамка от долната си страна. Двулицевите матраци се използват с подматрачна рамка, която е част от леглото или се поръчва допълнително.

Двулицев матрак
Двулицевите матраци се използват с подматрачна рамка.
Еднолицев матрак
Еднолицевите матраци имат вградена дървена рамка.Кой двулицев матрак ще ми препоръчате?

1. Изцяло от пяна: Двулицев матрак Flexo Memory New

2. С покет пружини: Двулицев матрак Stress FreeКой еднолицев матрак ще ми препоръчате?

1. Изцяло от пяна: Еднолицев матрак Air Flex Plus

2. С бонел пружини: Еднолицев матрак Венера Лукс Мемори

3. С покет пружини: Еднолицев матрак Европа Мемори ПокетКаква е разликата между бонел и покет пружини?
Бонел пружините са традиционните пружини, които се използват за направата на матраци от много години. Тяхното преимущество е достъпната цена. При покет пружините (от англ. покет - джоб) всяка отделна пружина е здраво опакована в "джобче". Така пружините не "изскачат", не се трият една в друга (не скърцат) и по-трудно усещате, ако спящият до вас се върти през нощта.

Пружини Бонел
Пружини Бонел
Пружини Покет
Пружини ПокетПравите ли матраци по размери на клиента?
Много от моделите могат да бъдат изработени по размери на клиента. Потърсете ни на тел. 0889 277 007 за ви консултираме дали конкретният модел може да бъде направен във вашите размери. За поръчки по размери на клиента се изисква авансово плащане.Къде се намирате?
Офисът на фирмата е в гр. Пловдив, но работим с няколко склада из страната. Нямаме изложбена зала или шоурум. Ние сме изцяло онлайн магазин. Доставяме безплатно директно от склада до клиента с куриерска фирма Еконт.Как стоят нещата с доставката?
Доставката е безплатна за всички градове и села в България. Работим с куриерска фирма Еконт. Вие избирате дали да бъде до Ваш адрес или до офис на Еконт. Ако живеете в блок или кооперация, доставката е до входа на сградата. Не включва качване и не включва извозване на стария матрак.Как става заплащането?
На куриера при доставката, по банков път или на изплащане. За по-рядко поръчвани размери или артикули може да се изиска капаро. Ще бъдете информирани за това при потвърждаване на поръчката с наш консултант.Защо на сайта са налични основно продукти с положителни отзиви?
Следим обратната връзка от нашите клиенти. Когато установим, че даден продукт не отговаря на очакванията и не се радва на положителни отзиви, ние спираме да го предлагаме. Целим да гарантираме, че всеки продукт, който предлагаме, е от високо качество и е добре приет от потребителите. Затова ще намерите само внимателно подбрани модели, които са спечелили одобрението на нашите клиенти чрез множество положителни отзиви.Ако не открихте отговор на вашия въпрос, потърсете ни на тел. 0889 277 007 или на е-мейл info@ematrak.bg.